Kategorier
Huset

Etterisolering av loftet, del 1

Etter lang tids planlegging og aversjon tok vi endelig i helgen fatt på å etterisolere loftet. Forrige helg hjalp min far meg med å få bjelker opp på loftet slik at det var lettere å starte. Denne helgen var bestemor fra Beisfjord her for å hjelpe Marianne med barnepass.

Operasjonen gikk fint, og en tredjedel av loftets midtgang er nå belagt med isolasjon og gulv. Nå trenger jeg mye mer isolasjon, flere plankebord og ca. 30 løpende meter med bjelker før jeg er ferdig. Da vil hele loftet ha en isolasjonstykkelse på 15+15 cm, noe jeg håper vi vil merke effekten av neste vinter. Uansett merker jeg effekten to hele dager krypende på loftet har på kroppen; støl og med vonde knær.

                                    

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: