IMG_3494

Spiskammers-kommers

En svak lukt av kjeller ble tidligere lokalisert til å stamme fra et avstengt avlukke innerst i spiskammerset. Jeg rev ut alt av treverk og begynte den møysommelige prosessen med å bygge det hele opp igjen i høst.

Ett av kravene mine var at jeg ikke skulle lukke inne noen deler av grunnmuren (mot jord) eller gulv (støpt), nettopp for å forhindre luktfeller. Det andre kravet mitt var at det skulle være isolert mot trapp slik at det ikke ble kuldetap i spiskammerset, og kulderas i trappeoppgang. Utfordringen var at trappevangene bare er parallelle et stykke før trappen svinger 90 grader. Altså måtte jeg bygge et nytt isolert reisverk med forankring i mur, og isolere noen trinn med isopor. Reisverket dekket jeg med gipsplater. Så kjøpte vi hyller på IKEA; Algot-systemet, noe som fungerer helt utmerket, og er langt billigere enn Elfa-hyller. (Det mangler per dags dato noen hylleplater fordi IKEA selvsagt ble utsolgt for akkurat de, og lys i taket.)

2 kommentarer om “Spiskammers-kommers

    1. Jo takk Marius, bare sløvhet med hensyn på oppdatering. Men nå er det jammen fikset! Godt nytt år til dere også! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>