Kategorier
Huset

Sliping av gulv


Vi forsov oss fredag morgen, og i det jeg kom meg opp i første etasje og fikk låst opp døren klokken 0630, så kom min mor og far marsjerende. Det var tid for å slipe eikeparketten på stua! Vi kom oss etterhvert på jobb Marianne og jeg, og Willia kom seg i barnehagen, mens min mor og far satte i gang. Arbeidsdagen gikk og på ettermiddagen var gulvet et herlig skue; ikke en lakkbit igjen, bare ren eik overalt. I tillegg hadde min mor pusset og flikket på veggene på det ene soverommet oppe slik at det er ett skritt nærmere grunning. Herlig!

Vi slipte litt på lerretrestene etter belegget på det ene soverommet før Marianne og jeg skiftet til pentøy og reiste på julebord med Idium (med en stopp på Maxbo hvor vi leverte gulvslipemaskinene). Min mor og far satt barnevakt til moren og faren til Marianne kom fra Gran Canaria ved 2230-tiden og tok over slik at de kunne reise hjem. Tusen takk igjen for herlig innsats!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: