Kategorier
Huset

Gummigulv


Etter en nervøs start gikk det hele greit om enn noe hektisk å legge gummigulvet på det tredje soverommet. Det er lett å komme skjevt ut med fliser og det hele avhenger av de første tre-fire flisene. Jeg kom rimelig rett ut selv om limet mer eller mindre skjulte streken jeg hadde satt, og vi snakker små marginer. En blyantstreks tykkelse er mye avvik. Tips: bruk lite lim og lim et begrenset stykke først. Underlaget mitt består av sponplater med et tynt lag sparkel oppå – et såkalt sugende underlag- og da kan man legge flisene vått i limet, noe som gjør det enklere å justere en tiendel eller to. Men vær sikker i din sak når du legger ned flisa, den suger seg fast!

Ellers fikk jeg sparklet listene på Willias rom, samt fuget alle sprekker. Jeg rakk også å påføre soppdrepende middel på vegger og gulv nede i verkstedet.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: