Kategorier
Huset

Hall og grus


Den siste halvannen uken har vært preget av influensa, så ting har gått tregt her i Åskroken. Men de siste dagene har vi fått gjort mye. Taket i hallen er ferdigmalt og med ny innramming rundt loftsluka, jeg har laget ny hylle over klesstangen, vaskelistene i eik er pusset ned for lakk og oljet, min mor og far har tatt med seg fryseren vår til min bror som skal ha den (tusen takk for det), jeg har fått kuttet en del store og lavthengende greiner på frukttrærne og kappet de opp til ved, og bestefar fra Beisfjord har raket alt løvet på plenen. Vi har flyttet kontoret ned i kjelleren og innredet et soverom oppe (takk til bestefar og bestemor fra Beisfjord som hjalp oss noen dager før de reiste videre til syden). Vi hadde også en fin innvielse av vår nye bålpanne en kveld da alle besteforeldrene var her. I tillegg har vi fått kjørt hit 12,9 tonn subbus som nå ligger fint fordelt utover nedkjørselen og gårdsplassen. Takk så mye til sjåføren som sparte oss – naboen Jan Egil og meg – for mye arbeid ved å rygge ned bakken og slippe ut et passelig tykt lag med subbus hele veien opp. Vi har også handlet inn en del ting, blant annet et par bokhyller som skal opp nede på kontoret i kjelleren, nøkkelskap til hallen, samt skohyller og kroker. Og jammen rakk vi ikke en hyggelig bålpanne-grillings med naboene på tampen av lørdagsettermiddagen med hamburgere og lek.
      

      

 

      

      

      

 

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: