Kategorier
Huset

Maling av tak igjen og grunning av soverom

Søndag stod annetstrøket i stuetaket for tur og det gikk strålende. Tilitersspannet holdt akkurat til to strøk, så nå holder taket en fin glød med 02 takmatt. Taklistene er malt i samme farge. Jeg rakk også å male listene rundt vinduer og dører med Jotun Sens 30 til panel og lister. Den fløt ikke så godt ut som oljemaling, men er luktfri og uten løsemidler og allergener, så det er ok å prøve.

Svigerfar Geir klargjorde det andre soverommet slik at både vegger og gulv var klart til grunning og sparkling. Dermed fikk jeg grunnet veggene i begge soverommene før jeg måtte kjøre Marianne på legevakta med sterke smerter i magen. Samtidig fikk vi satt av Beisfjordværingene på stasjonen. Tusen takk for hjelpen folkens, det var supert!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: