Kategorier
Huset

Nå har vi oljet gulvet og vi har båret ved

En ulykke kommer sjelden alene sies det; Marianne ble syk søndag og kom heldigvis hjem igjen på tirsdag, men med sykemelding, og samme dag ble barnehagen stengt pga. sykdom. Dermed måtte jeg bli hjemme for å avlaste Marianne som ennå ikke er helt frisk. Ergo har oppussingsfremdriften vært treg. Jeg har forsøkt å arbeide litt for NRK i ledige stunder gjennom dagen, og har ikke følt jeg har kunnet arbeide på huset før sent på kvelden. Allikevel fikk jeg malt ferdig veggene natt til lille julaften og oljet stuegulvet på selve lille julaftens kvelden. Nå gjenstår det en liten poleringsrunde på gulvet på julaftens morgen før vi lar hus være hus og feirer jul i Kongsberg. Etter planen skal vi tilbake 2. dag jul for å liste langs gulvet, før innflytting av stua skjer på mandag.

Tak: grunning med Jotaplast 02 Hvit, deretter to strøk med Sens 02 Egghvit

Vegger: grunning med Jotaplast 02 Hvit før og etter miljøtapet, deretter to strøk med Sens 10 Sommersne

Peis: to strøk med Sens 10 Egghvit

Karmer: to strøk Sens 30 Egghvit (bare listverket, karmene og vindusrammene tas når det blir varmere i været, samt dørene)

Gulv: Trestjerners Gulvolje Klar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: