Kategorier
Huset

Årets siste dag

Årets siste dag har vært til dels ineffektiv, men særdeles hyggelig. Igjen klarte Marianne og jeg å knekke en boblevin sånn utpå ettermiddagen før vi fortsatte vårt virke, Marianne på kjøkkenet med herlig nyttårsmiddag, og jeg hengende hesblesende bak en pussekloss.

Dette er en merkedag på flere måter. Jeg klarte endelig å overbevise Marianne om at det er linoleum som gjelder på soverommet vårt! Vi reiste på Maxbo på formiddagen for å gjøre noen innkjøp og for muligens å bestille enten 8 mm parkett (fordi vi ikke har høyde nok til 14 mm) eller vinyl/linoleum til soverommet. Marianne vil ha det rommet i orden, og det er ca én til to ukers bestillingstid på slike ting. Vi bestilte tilslutt Artoleum Piano grey dusk 3607 fra Forbo. Et ganske mørkt belegg som vi håper skal passe til veggfargen Sand i malingstypen Sens fra Jotun som vi også tok med oss fra Maxbo, og gi rommet en varm glød som innbyr til soving og annet som man driver med på soverommet.

Resten av ettermiddagen pusset jeg tak, vegger og de gamle garderobeskapene fra Sigdal garderobe som vi har valgt å beholde på soverommet vårt. Jeg demonterte skapdørene og tok ut skilleveggene og hyllene og bytter ut disse med mer moderne systemer. Jeg pusser ned skapet innvendig også slik at jeg kan fuge med akrylmasse og male det hele. Det er fôret ut litt til venstre for skapene og litt dårlig håndtverk, så jeg måtte legge på en ekstra plate for å få utforingen og skapstammen til å flukte. Siden jeg ikke hadde helt riktig spiker så måtte jeg en tur ut for å kjøpe det. Ting tar tid.

Uansett var kvelden veldig hyggelig med deilig mat og fyr på peisen. Det er herlig å ha sitt eget sted. Godt nytt år!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: