Kategorier
Huset

Riving og vin

Det er noe vedmodig med å rive et ufullendt prosjekt. Nede i kjelleren har vi et lite verksted og der har de tidligere eierne påbegynt å lage et kjølerom uten å få det fullført og i funksjon. Min hypotese var at den lukten av kjeller vi tildels har nede i kjelleren kom derfra pga. tett plastikk, noe som viste seg å være riktig. Jeg rev rett og slett ut alt sammen. Nå er rommet tømt og klart for en runde med anti-soppmiddel (det ser ut som det er litt av det på grunnmuren), støvsuging og vasking, og etterhvert skal rommet isoleres og kles med panel før det gjenoppstår som et herlig og langt større verksted.

Før på dagen sparklet jeg gulvet på soverommet vårt og vi tok en tur på Teppeland ved Høvik for å se om vi fant noe å ha på gulvene på soverommene. Jeg har lyst til å legge linoleum, Marianne er mer usikker, og mannen i butikken, ved siden av å være breial og tildels rasistisk, mente det var noe forbannet gammeldags tull dette med linoleum, satt i hodene på folk av interiørarkitekter. Vi kikket en del mens Willia krabbet vilt rundt i butikken og kom ikke til noen konklusjon, men det må vi snart, Marianne er lei av å måtte gå ned til Willia stadig vekk nede i kjelleren. Hun sover ikke spesielt bra og det blir mange turer på kvelden.

Ellers fikk jeg kastet ut garderobeskapene jeg rev i går, pakket tilhengeren full av søppel også fra verkstedet, lempet en del inn i garasjen av brukbart trevirke og saget opp en del planker til ved. Jammen rakk vi ikke å drikke en flaske sprudlevin på ettermiddagen også. Deilig med fri fra jobb!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: