Kategorier
Huset

Hvitt

Det går i hvitt. Inne fikk jeg malt den delen av det tredje soverommet som var neglisjert bak de gamle garderobeskapene jeg har revet ut etter å ha spikret og skrudd fast henholdsvis sponplater på veggen og gipsplater i taket. Nå er det derfor klart for pussing og sparkling i det rommet. På soverommet vårt fikk jeg fuget under taklistene og rundt vinduer og dører, samt siste rest av garderobeskapet. Endelig er det klart for to toppstrøk av maling på det rommet.

Ute måkte jeg bort 30 cm snø etter et formidabelt snøfall. Jeg kom i snakk med vår nærmeste og hyggelige nabo representert ved Kathrine, og jeg fikk låne den store snøskuffa deres, noe som var behagelig og gjorde at jeg kunne kjøre en del snø jeg hadde lagt inntil veggene ut på plenen. Etterhvert skal vi få til en ordning hvor snøfreseren deres står i vår garasje på vinteren.

Langt over midnatt igjen kunne jeg endelig crawle inn i en drømmeløs søvn.

Legg inn en kommentar