Kategorier
Huset

Helg

Helgen har gått fort, så altfor fort, men vi har da både fått pusset opp mye, hatt besøk av Elida, Helge og Ulrik, og snakket vel og lenge på gårdsplassen med våre hyggelige naboer. Deres snøfreser står nå i vår garasje til felles benyttelse, og det er jo en veldig fin ordning, også fordi det da blir enklere for dem å få snøfreseren ut. Og snø, det har det gjort også i helgen, og vi har måkt og måkt. Nå er det blitt mildere i været og all snøen har falt ned fra trærne.

Jeg har flikket og sparklet på vegger og tak på det tredje soverommet, men det gjenstår en god del der. På vårt soverom har jeg kommet mye lengre. Der fikk skapene heftgrunning på seg på lørdag og mellomstrøk er nå malt både der og rundt vinduer og dører. Mandag kan jeg da enten male toppstrøket på skapene eller male mellomstrøket på veggene. Trolig blir det skapet, både fordi jeg kommer senere hjem enn vanlig fordi jeg skal på ledermøte på Gardermoen (å faen, kom på at jeg egentlig skal hente Willia i barnehagen og jeg har ikke snakket med Marianne om dette…), og fordi det lønner seg sånn maleverktøymessig.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: