Kategorier
Huset

Mange og lange dager

Mye har skjedd siden sist. Jeg har lagt armeringsstrie på det tredje soverommet og grunnet veggene igjen, samt tatt av belegget og skrapet gulvet; jeg har skrudd opp kleshengerstenger på soverommet vårt og satt opp flere trådhyller fra IKEA, og ikke minst, på lørdag, med besøk av min mor og far i tillegg til svigermor Ellinor, så har vi fått festet lister i taket på det tredje soverommet og kappet til gulvlistene på begge rommene. Til sist i dag fikk jeg fuget langs lister, i hjørner og på dør- og vinduslister på det tredje soverommet. I tillegg har vi feiret min fars fødselsdag (62 i går), Marianne og min mor skrapet av mer tapet på veggene på Willias rom, og Ellinor har sydd gardiner til soverommene i kjelleren. Hun har også vært til uvurderlig hjelp med legging og våking over en syk Willia, samt matlaging etc. denne uken. Helt supert!

2 svar til “Mange og lange dager”

Hei!
Så fantastisk stykke arbeid dere har lagt ned i Åskroken! Hærlighet, jeg er stum av beundring. Så utrolig bra jobbet! Gleder meg masse til å følge med dere videre og ikke minst komme på et etterlengtet overnattingsbesøk til sommeren 🙂

Stor varm klem Mailen, Bård og Alvin

Takk og takk Mailen, men dere gjør det ikke så verst selv; selvrealisering er fett, og det er det jeg gjør også når jeg står der med sparkelen i hånd. Det er deilig med eget hus! Følger bloggen deres jorda rundt og det ser ut som dere koser dere. Fortsett med det!

Svar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: