Kategorier
Huset

Opphengt

Fredag og lørdag har vært store handledager for beboerne av Åskroken 49. I tillegg har vi mistet vår kjære au pair igjen; bestemor fra Beisfjord måtte nordover igjen dessverre. Fredag ettermiddag var lamellmannen fra Kjells Markiser her igjen, og vi bestilte lameller til de store stuevinduene. Der svei vi av noen tusen. Det fortsatte med kjøp av nye dyner og puter, og på IKEA senere på kvelden kjøpte vi oss ny seng, dvs. to 90 cm brede rammemadrasser og 180 cm overmadrass. Vi tok også med oss annet småtteri som plater til trådhyllene i garderobeskapet og leselamper til soverommet. Lørdag kjøpte vi oss lysegrått gummigulv til det tredje soverommet og Willias rom. Det var heller ikke billig, men blir supert!

Resten av tiden har vi montert opp ting, slik som sengene, lampene, gamle fine kroker på soverommet som har tilhørt huset og ovner nede i kjellersoverommene. Jeg grunnet en del på perfekt avstand fra gulv til undersiden av panelovnene – jeg vil jo ha det likt over hele huset – og kom frem til at den perfekte høyden er én «Verden i bilder» fra første halvdel av forrige århundre og tre klosser Duplo, noe som tilsammen tilsvarer ca. 9 cm. Marianne har byttet de lystette gardinene hun kjøpte til soverommet fordi de var i forskjellig fargenyanse, så vi mangler fortsatt gardiner der. (Og gardiner er det eneste vi kan ha foran vinduet der siden det slår innover).

Willia har hatt litt feber, vært snørrete og har hatt noe puss på øynene, så vi så for oss en kveld på legevakta, men da Marianne ringte fortalte de på sedvanlig bitchevis at det var minst fire timer kø. Willia ble ikke verre og la seg blid og fornøyd sammen med mamma, mens jeg sparklet noen skjøter på rommet til Willia og vasket opp. Tidligere på dagen fikk vi overraskende besøk av Hilde og Hans Jakob, og det var veldig hyggelig!

2 svar til “Opphengt”

Så effektive og flinke dere er! Veldig morsomt å følge med, helt fra Afrika 🙂 Ang legevakten så kan du ringe 22932292 (gjelder for Oslo) -hvor du kan få beskjed om hvor det er lavest ventetid. Vet ikke om det gjelder også for Bærum. Det finnes mao mange legevakter. -Jeg trodde det var bare en serru, den ved Blåkors, men det stemmer altså ikke. Dette er et telefonnummer alle småbarnsforeldre i Oslo vistnok har lagret på mobilen sin 🙂 Jeg fikk det av en god kollega.

Varm klem fra Grevene

Takk Mailen. Marianne reiste på morgenen søndag, og da var de alene på legevakta, så det gikk fint. Slitsomt med sykt barn. Dere ser ut til å stortrives og vi følger med dere nede i Afrika herfra! 🙂

Svar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: