Kategorier
Huset

Fremdrift

Nærmere midnatt, natt til fredag var jeg ferdig med å grunne Willias rom, og som en bonus malte jeg andrestrøket på murveggen nede i kjellerverkstedet som jeg hadde malt førstestrøket på kvelden før. Dessverre rakk ikke malingen helt frem, så jeg må få tak i en liter til, noe som til nå ikke har vært så enkelt. Jotun Mur silikatmaling kommer i standardfarger, men kan brekkes om med det rette utstyret. Malerstua på Slependen var gått tom, og Maxbo Holmen har ikke det rette utstyret, så da blir det en tur til Maxbo Vækreø i dag igjen. Da tenker jeg at jeg tar med meg litt isolasjon til verkstedet også.

Fredag passet jeg Willia siden mamma skulle på seminar med den nye jobben sin Vitari, lørdag formiddag likeså. Det har blitt mye kos, rydding og annet husarbeid, pluss at jeg har hentet en ny lampe til gangen i posten, samt en ny leselampe. Begge har vi kjøpt på flust.no med kjapp leveringstid. Det eneste kjipe er at taklampen har en annen størrelse på sokkelen enn det skjulte anlegget vårt, så der med det fikses litt.

093076_1_kv.jpg.jpeg 094148_1_kv.jpg.jpeg

Ett svar til “Fremdrift”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: