Kategorier
Huset

Fin helg

Lørdag ettermiddag, etter at Marianne var kommet hjem, reiste jeg først på Maxbo for å kjøpe steinull til verkstedet før jeg hentet Nina og Hilding som kom på overnattingbesøk fra Fredrikstad. Vi hadde en fin ettermiddag og kveld, og jeg jobbet ikke med oppussing, men satt etterhvert å leste en god bok inne på det nye kontoret. Herlig!

Søndag morgen klokken 0900 reiste Helge Fonnum og jeg til Jaklefoss ved Ringkollen for å klatre is. Det ble en lang og fantastisk fin dag i sol og blå himmel, selv om gradestokken viste mellom -17 og -12. Vi kom hjem til deilig middag klokken 1800, og etter bespisning og kos med Willia og etter å ha sagt farvel til Fonnum klarte jeg å komme meg opp av stolen for å male karmlistene på rommet til Willia, samt grunne en list og male andrestrøket på murveggen i verkstedet. Men nå får det holde for i dag.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: