Kategorier
Huset

Endelig

Endelig er Willias soverom ferdigmalt. Natt til torsdag malte jeg det jeg trodde skulle være det første av to toppstrøk, men det viste seg at jeg hadde malt halve rommet med feil farge og maling. Derfor måtte jeg male to strøk torsdag kveld. Det gikk heldigvis greit fordi bestemor Ellinor er kommet nedover igjen for å hjelpe oss. Jammen måkte hun ikke gårdsplassen også det råskinnet!

2 svar til “Endelig”

Er det ikke fantastisk å ha bestemødre sier jeg bare! Hilse henne en god klem også fra meg 🙂 Bøyer oss i støvet for dere, råskinn er det flere som er! Ikke minst smart skrevet, så lærer vi også underveis dersom vi skulle finne på å gjøre tilsvarende på lillegutts rom. Gleder meg til å se klatretakene hengt opp 🙂 Og ikke minst å høre hvordan det gulvet fungerer.

Stor klem!

Jeg har flere tips til hvordan man skal forholde seg til gummigulv ja. Men det er behagelig at man lærer fra gang til gang. Når det gjelder klatretakene så er det fortsatt noen som er ødelagte enten før eller i frakt, så bare levelandøren får fingeren ut så blir det vel en ordning. Det som gjenstår der er å få kjøpt en passelig plate, bestemme seg for farge og kjøre på! Håper dere koser dere down under.

Svar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: