Kategorier
Huset

Gulv og panel

Herlig med helg! Lyset skinner inn gjennom vinduene og lyser opp et ivrig barneansikt som stabber mot meg mens varm kaffe brer seg i kroppen. Mens Ellinor passer hus og barn, og Marianne handler mat og gardiner, så legger jeg gummigulvet på Willias rom. Det går strålende, og er enklere enn sist.

Denne gangen som sist legger jeg ut og kapper til alle flisene, men så tar jeg bort to rader inntil den ene veggen, streker opp etter den rekken som ligger igjen, før jeg også fjerner den. Så sprer jeg ut limet til litt over streken før jeg legger alle flisene tilbake. Deretter tar jeg opp den raden som bare har litt lim på seg og sprer ut mer lim før jeg legger ut et par rader til. Tilslutt er gulvet lagt, og det helt uten svette.

Etter dette startet jeg med å legge panel nede i verkstedet. Morsomt og enkelt, spesielt med spikerpistol. Men nå er det IKEA igjen!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: