Kategorier
Huset

Opp i trærne

Helgen ble svært effektiv. Vi fikk endelig et par panelovner fra Maxbo av typen Adax 800 watt  til fast montering. Disse ble montert på soverommet vårt og på Willias rom. Marianne fikk ryddet og satt inn ting på Willias rom, samt hengt opp bokstaver på veggen. Vi fikk også hengt opp hyller etc.

Søndag kom min far og mor, og det var tid for å gjøre noen småting nede i verkstedet, som å få på plass og formskjære det siste panelbordet og skjære til utforinger rundt døra. Det endte med at utforingene ble tatt med hjem til Kongsberg for en langsetterskjæring. Vi fikk endelig også hengt opp lamellgardinene i stua, som jeg hentet på Alnabru på fredag. Det var enkelt og ble veldig bra. Så, etter besøk av Ulrik, Helga og Elida, bar det ut og opp i grantreet vårt. Der kappet jeg greiner og fikk ned metervis med skjærereir slik at skjærene ikke får barn før vi kapper treet helt ned. Jeg sikret meg med klatreutstyr som seg hør og bør, men det var allikevel en spennende opplevelse. Allerede nå er det lysere her på gårdsplassen, så det blir bra.

2 svar til “Opp i trærne”

Du har i det minste gjort inntrykk der oppe. Helt siden vi var der har øynene til Elida med jevne mellomrom blitt litt glassaktige, før hun har proklamert «Hel-ge var op-pe i tre-et!», sin vane tro med nøyaktig likt trykk på alle stavelser. Så her vil det nok stilles krav om oppfølging neste gang dere ses.

Hehe, så bra! Hun burde lese Klatrebaronen av Italo Calvino når hun blir litt større. 🙂

Svar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: