Kategorier
Huset

En kopp kaffe på trappa

Etter en uke med arbeid og atter arbeid, ja, da snakker jeg om arbeid man får betalt for, og lite annet på-huset-arbeid, som Heidegger kanskje ville sagt, så var det godt med helg og muligheten til å få gjort litt hjemme. Sola stekte fra skyfri himmel både lørdag og søndag, kollenbrølet fra ski-VM var nesten hørbart her nede, og vi hadde våre første kopper med kaffe utenfor på trappa; det som har vært mitt mål når det gjelder eget hjem så langt tilbake jeg kan huske. Endelig er jeg her; endelig er vi her, den lille familien Wahlstrøm Kaasin, med eget hus, egen hage, egen garasje og egen postkasse!

Det ble ryddet i helgen; esker ble flatpakket og buntet fem og fem, og ble, sammen med overflødig møblement, båret ut i garasjen. Bøker ble pakket ut og puttet i bokhyller, klær ble vasket, det ble rengjort. Jeg fikk listet nede i verkstedet, og jeg fikk malt gulvet med to strøk (dog, det andre ble malt på mandag) gulvmaling av typen Trestjerner gulvmaling med fargekoden S4000-N, og jeg fikk kjørt avgårde tre tilhengere med avfall til Isi, hvorav to av dem var hageavfall fra grantreet vi kuttet grenene av forrige helg. Nå ligger de ribbede grenene sammen med veden jeg hentet på Juterudåsen i fjor høst og venter på oppkutting. Det ble faktisk en hel del ved.

Mandagen opprant med en syk Willia, en gryende syk pappa, og hjemmebesøk av feiervesenet. Den hyggelige mannen kunne fortelle oss at om vi skulle sette opp ildsted nede i kjellerstua så skulle vi koble oss på det samme pipeløpet som både parafinfyren og peisen er på fra før. Ellers bør vi sette opp flere optiske brannvarslere, noe vi vet vi skal gjøre, og få sjekket parafinovnen av en fagmann fordi den bråker litt mer enn den bør.

2 svar til “En kopp kaffe på trappa”

Wow, så fint det har blitt! Til og med fått på plass biblioteket ditt! Steike ta altså, vi er bare mektig imponert (hahahaha, sikkert sagt det et par ganger før, men det gjelder like mye hver gang må vite). Det som er deilig å tenke på er jo at innen vi er hjemme igjen og skal begynne demolishing part 1 & 2 hjemme i KV26 så er dere allerede ferdig med med ÅK49 serru 🙂 Så da er det god tid til å hjelpe oss, hihi 🙂

Stor varm klem B A M

Joda, det drar seg til. Biblioteket er fordelt over flere rom, og vi trenger faktisk flere bokhyller, så det blir vel en del nede i gangen der også tenker jeg. Det hele går selvsagt trått nå når vi igjen plages av forkjølelse, men sakte men sikkert kommer det seg. Jasså, skal dere rive og bygge opp igjen mer i KV26 da? Synes det allerede ser supert ut der jeg. Men «ferdig med ÅK49» blir vi nok ikke på en laaaang, laaaang stund. Forfallet har allerede begynt, det har mange navn, men ett av dem er Willia Konstanse… 🙂

Svar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: