Kategorier
Huset

Distribuert kjøkken

Uansett hva en kreativ interiørarkitekt forteller deg; distribuert kjøkken – dvs. kjøkken fordelt over flere rom uten et eget kjøkkenrom – er ikke å foretrekke! Med kjøkkenbenken i gangen og i skjenken på stua, kjøleskapet i kjellernedgangen, spiseplassen i stua og utenfor, samt koke- og stekeanordning utenfor, så er hvert måltid et reneste maraton; vi sliter maks. Tatt i betraktning at vi i tillegg er syke vi voksne, Marianne faktisk veldig syk med høy feber og luftveisinfeksjon, så er det tungt å få i seg noe å spise.

Allikevel klarer jeg å få gjort litt. Jeg har fått tatt ut døren inn mot stua og sparklet litt på kjøkkenet, både tak, gulv og vegger, og fått tettet igjen hullet etter avtrekket i taket. Dette skal flyttes noen meter. Senere skal jeg helsparkle taket, pusse tak, vegger og gulv, før jeg legger på strie på de to veggene som står igjen.

Utenfor har jeg også fått gjort litt. Plattingen hvor veden ble kappet opp og kløyvd er ryddet opp i, og hagen ser veldig bra ut. I tillegg har jeg tatt opp en del rynning ved nedkjørselen, det meste i sinne etter at jeg klarte å lage en 6 cm lang flenge som punkterte venstre fordekk på X-Trailen. Dette førte igjen til at jeg måtte bytte til sommerdekk på den bilen, og da tok jeg likesågodt den andre bilen også. Med dekkvask og rydding, så ble jo det også et halvsdagsverk.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: