Kategorier
Huset

På gjengrodde stier

En fantastisk helg er over. Hjelpen fra bestemor og bestefar fra Beisfjord har vært helt uvurderlig, vi har fått gjort fantastisk mye både inne og ute. Det meste av veden er kappet opp, kløyvd og lagt i sekk, og per nå så er det 80 sekker ved! Utemøblene er oljet, madrasstrekk er sydd, rynning og annet hageavfall er båret opp i tilhengeren som har hatt tre turer til Isi avfallsanlegg. Siste gangen med avfall fra rivingen av kjøkkenet som også er gjort. Nå står det klart for det neste skrittet, som er skraping av gulv og pussing av de veggene som står igjen, samt taket. Det var et par spennende timer søndag kveld da jeg ikke klarte å få tettet rørene til blandebatteriet på kjøkkenet – de gamle koblingene ble ødelagt under demonteringen. Heldigvis fant jeg to gamle tiører som jeg klarte å stoppe vannet med. Takk til gamle Kong Olav V!

I tillegg til at hagen er raket og trærne trimmet, så har vi funnet gamle heller der som var dekket av et tykt lag torv. Med litt riving og sliting så kom de gamle hellene til heder og verdighet igjen. Dessverre har ennå ikke skadedyrmannen vært her, så vi har fortsatt et maurproblem.

Og til slutt, vi har bestilt kjøkkengulv: White Dove vinylfliser fra Polyflor, det skal bli hvitt retrogulv på kjøkkenet!

4 svar til “På gjengrodde stier”

Bøyer oss nok en gang i støvet, eller var det løvet? Steike ta altså. Det er nok flere enn naboene deres som er misunnelige på arbeidsinnsatsen og resultatene deres. Du Helge er jo så døktig et mannfolk at en nesten skulle tro du var ekte nordlending 😉 Godt du straks er gift med ei. Savner dere veldig, og gleder oss til i sommer. Da må vi få til en god skogstur eller ti sammen.

Varm klem fra Grevene som nå er i ørken, nærmere bestemt Joshua Tree, California

Takk og takk, men det hadde vært bedre med påskefjell og en frisk kropp, men sånn er det. Har i alle fall aldri hatt så fett vær! Det skal bli bra med ti skogsturer utover, gleder meg!

Kos dere i California, det er først senere at det går opp for dere hva dere egentlig har vært med på. Forsøk å nyt det! Klem tilbake!

Svar

Dere er så flinke – veldig imponert over den store jobben dere gjør! Vi (eller snekkerne kremt…) har også akkurat lagt vinylfliser på kjøkkenet – veldig fornøyde.

Håper Marianne har blitt bedre – stor klem til henne!!

Takk Lene! I dag kjenner jeg endelig bedring! Finnes det noen oppdaterte bilder fra huset deres? Håper dere har funnet dere godt til rette i hus og hage!(til tross for at det ligger på feil side av byen;-)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: