Kategorier
Huset

Lange lyse dager

Det har vært en fantastisk helg med herlig varmt vær og besøk fra Kongsberg. Bestemor og Ba har hjulpet oss veldig mye. Bestemor har malt vinduene i stua, på vårt soverom, Willias rom og kontoret, noe som har hengt over meg som en mare. Endelig er det også ferdig. Ba har arbeidet med kjøkkenet og nedforingene fra taket og montering av skaper. Dette virker som en ganske liten jobb, men det er presisjonsarbeide og mye tenking involvert for å få det til å stemme ut. Jeg har malt vegger og tak, og ikke minst lagt gulvet; et nydelig hvitt vinylflisegulv. Ganske enkelt å legge hvis man er særdeles nøye, og ikke minst må man huske på å legge i annenhver retning gjennomført, det er lett å komme ut av det. Marianne har vasket klær og passet Willia gjennom dager med rennerumpe og oppkast, men også mye latter og glede, og deilige grillmiddager i det fine været.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: