Kategorier
Huset

Endelig montering

Endelig fikk jeg malt ferdig kjøkkenet og vi kom i gang med monteringen av kjøkkenet. Vi støtte på få overraskelser – noe det var stor sjanse for med de ferdig monterte foringene opp mot taket og mot den østlige veggen – kun en liten glipp som kan fikses med fugemasse og maling, så dette tegner til å bli veldig bra. Min far tok igjen turen innover, noe han også skal gjøre i morgen, mens min mor har passet Willia hele dagen som har vært hjemme fra barnehagen på grunn av diaré.

Kjøkkenet er malt i Egghvit fra topp til bunn. Utfordringen var å få det fint ut mot stua som er malt i Sommersne, men ved å male åpningen med Egghvit brukes skyggene til å danne en fin overgang som ikke blir synlig mellom de to rommene.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: