Kategorier
Huset

Over kneika

De siste dagene har gjort underverker for kjøkkenet. Min far hjalp til med å kutte til og tilpasse de to benkeplatene på søndag, mens min mor og Mariannes mor ryddet opp på gårdsplassen. Spesielt mye tid tok utskjæringene til oppvaskkum og platetopp for oss, men vi kom godt i havn.

Mandag kveld plukket Marianne og jeg ut flisene vi skal ha over kjøkkenbenken; hvit matt krystallmosaikk i 2,3 x 2,3 cm ruter fra Flisekompaniet. Marianne og hennes mor Ellinor fikk på plass mange flotte blomster utenfor også denne dagen, slik at hagen fremstår som ganske velstelt.

Tirsdag 17. mai monterte jeg alle skapdører og skuffer, oljet benkeplatene, samt fuget litt her og der. Da jeg tok av folien av de høyglansfolierte hvite overflatene kunne vi endelig se hvordan kjøkkenet tar seg ut, og vi er veldig fornøyd. Tilslutt, etter en lang dag i arbeidsklær kunne jeg montere på platetoppen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: