Kategorier
Huset

Det drar seg til

Etter helgen begynner kjøkkenet å bli ferdig. Rørlegger kommer mandag ettermiddag for å fikse ferdig rørene under kjøkkenbenken, og elektrikeren kommer på tirsdag. Etter det kan jeg sette på plass kjøleskap og oppvaskmaskin, og da kan vi endelig slippe manuell oppvask etter å ha holdt det gående i 6 mnd.

Installasjonen av loftsviften var kanskje det arbeidet i helgen som kostet mest slit, spesielt siden jeg måtte befinne meg på det støvete og varme loftet for det meste, men da jeg kunne teste den etter endt arbeid, gikk den som en klokke. Ellers er vasken nesten ferdig montert, krana prøvemontert (veldig kjekt system Damixa har hvor man kan bytte kran uten å bytte rør), håndtak montert og flisene over kjøkkenbenken satt opp. I tillegg har jeg boret hull i taket for pendelen som skal henge over kjøkkenbordet.

I morgen er det fuging av fliser og ferdigmontering av kran og vask.

2 svar til “Det drar seg til”

Hehe, joda, elektrikeren kom, vant og reiste, så nå har det vært i orden i halvannet år. Er igrunn glad i oppvaskmaskin, men det visste jeg forsåvidt fra før… 🙂

Svar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: