Kategorier
Huset

Hagen

Lite annet enn hagearbeid er gjort i sommer, men det er jo også evig nok når det går sju dager regn på hver solskinnsdag og gresset vokser nesten like fort som ugresset. Willia og jeg er hver dag ute for å plukke opp og kaste nedfallsfrukt, for trærne bugner med epler, plommer og pærer. Bortsett fra tre nummer 2 (eple) og nummer 5 (plomme) fra høyre på den sørvendte delen av hagen som i år ikke bærer frukt, så er det et godt år ser det ut til. Jeg har fjernet en del ville vekster fra nedgangen til kjelleren fordi det vokste over styr. Det ble langt ryddigere. Willia hjalp til. Vi har også dekket til vedhaugen med en presenning, og drept mange, mange iberiasnegler.

2 svar til “Hagen”

Så fint det har blitt ved siden av trappa ved kjellerdøra! Bra å bli kvitt «ugresset» – de blomstene sprer seg så enormt. Her hos oss kaller vi dem for «fredløs»……!

Hm, ja synes det ble for mye der borte. Liker at det er litt luft mellom plantene.

Svar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: