Kategorier
Huset

Riving av peis

Vi har bestilt to nye vedovner av merket Contura; 510 til stua og den litt mindre 810 til kjellerstua. I kjellerstua er saken grei, der har det til nå ikke vært vedovn installert, så der er det bare å få den montert. I stua derimot er det verre, der har det til nå stått en stor peis. Helgen gikk med til å kvitte seg med den. Det ble noen overraskelser, og spesielt ubehagelig var det å finne en del asbest der, både myke og harde plater. Jeg sendte Willia og Marianne til Kongsberg, iførte med foreskrevet verneutstyr og gjøv på. Det hele tok halvannen dag å gjøre. Nå er tilhengeren helt full av murstein og annet rask, og alle gulv er vasket godt. Asbest er skummelt. Nå kommer gjenoppbyggingsjobben.

 

2 svar til “Riving av peis”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: