Kategorier
Huset

Listing, bæring og rydding

Etter et par dagers juleferie klødde det veldig i fingrene etter å komme tilbake til huset for å fullføre stua. Vi tok med oss min far innover for å hjelpe til med gulvlistene i stua. Med spikerpistol og god sag gikk det hele som en drøm og etter tre timer var vi ferdig. Da gjensto det bare å flytte opp sofa, bord, skjenk etc. slik at vi kunne ta stua i bruk. Nå skal vi jobbe videre med innredning, men det var deilig endelig å kunne få litt mer boltreplass, spesielt for Willia.

Resten av kvelden gikk med til opprydding inne og utenfor og pakking av tilhenger slik at den er klar for avreise til Isi avfallsanlegg på tirsdag. Og jammen kuttet jeg ikke noen lavthengende greiner på grantreet, ryddet garasjen og kappet opp gamle gardinbrett til ved.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: