Kategorier
Huset

Ferdigmalt

Endelig, etter intens jobbing også de siste dagene, med malesesjoner ved midnatt etter klatreøkt og besøk av min mor og far med påfølgende malejobbing i etterkant, så er endelig soverommet vårt ferdigmalt. Det vil si, unntatt skapdørene, verandadøra og vinduskarmene, men disse tingene står ikke i veien for innflytting, og så snart jeg er ferdig med de to andre soverommene så kan vi også ta rommet i bruk.

Vi endte med å bruke Jotun Sens Egghvit 30 på listverk og skap, Jotun Sens Egghvit 02 i tak og Jotun Sens Sand 10 på veggene. Rommet gir en dus og beroligende følelse, noe som vi tror passer godt.

Besøket av min mor og far resulterte i at vi fikk høvlet yttergangdør- og ytterdørbladet slik at dørene nå går bedre i karmene. Ytterdøra har ennå en liten feil ved at det er litt for liten avstand mellom karm og dørblad inne ved hengslene, så der må det fôres litt ut med en aluminiumsplate under hengslet. Men det hjalp betraktelig.

Legg inn en kommentar