Kategorier
Huset

Kjøkkenet endelig ferdig

Etter at elektrikeren var her både tirsdag og torsdag, kunne jeg endelig gjøre de siste finjusteringene av kjøkkenet med gulvlister, sokkellister og opphenging av lamper torsdag kveld, fredag kveld og lørdag. Det har tatt lang tid, men vi er ekstremt formøyde, det ble enda bedre enn vi forestilte oss, og vi tilbringer allerede mer tid på kjøkkenet enn ellers i huset.

Vi er veldig fornøyd både med lampen over kjøkkenbordet, som heter Belid Eclips pendel og er kjøpt på glassoginterior.no, og de to pendlene som henger i stive stålrør (som måtte forkortes), som heter Beluga Colour og er fra Fabbian, kjøpt på Vika Decorum.

4 svar til “Kjøkkenet endelig ferdig”

Litt tregt svar, men det er vel forsåvidt et godt tegn, det tyder på at lite blir gjort for tiden og at vi nyter sommeren. Takk for gratulasjon, og takk for at du ga oss gode tips og innspill. Det ga oss det riktige skyvet for å komme ut med et kjøkken vi er godt fornøyd med.

Svar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: